Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Svatava Smolarkova-ADRIA
Jasanová 442/18
Štěpánkovice 74728
tel: +420 606 557 282
napište nám


arr3Platba převodem:ČÍSLO ÚČTU: 2800846505 /2010 Fio banka VARIABILNÍ SYMBOL: Uveďte číslo Vaší objednávky ...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 499 Kč
skladem
naše cena 499 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 999 Kč
skladem
naše cena 1 999 Kč
skladem

 

PROČ NAKUPOVAT V ESHOPU ŠATYSKLADEM.CZ

 

Velký výběr  produktů

 

Garantujeme Vám vrácení peněz

 

Zboží skladem okamžitě expedujeme

 

Neustále nabízíme nové zboží

 

Velmi kvalitní a rychlá komunikace

 

Doprava zdarma při nákupu nad 2500,- Kč

 

Bezproblémové vrácení zboží

 

Neustále sledujeme módní trendy

 

 

VŠE MÁME SKLADEM LZE VYZKOUŠET PŘIJEĎTE K NÁM NA PRIVÁTNÍ ZKOUŠENÍ ŠATŮ Nejste si jisté, kterou velikost šatů zvolit, nebo chcete vidět, jak Vám padnou na těle? Navštivte nás a vše si u nás v klidu vyzkoušejte! Před návštěvou je nutné se telefonicky objednat. Kontaktujte nás buď telefonicky na čísle: 606 557 282 nebo na e-mail: satyskladem@seznam.cz Jak to funguje: - lze vybrat až 5 kusů šatů na vyzkoušení - napsat na email satyskladem@seznam.cz čísla produktů a velikost šatů - domluvit si schůzku telefonicky nebo emailem

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů

1. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1.1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

1.2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

1.3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

1.4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

1.5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

1.6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

1.7. Kupující může své osobní údaje kdykoli změnit nebo aktualizovat po přihlášení se do svého účtu nebo na základě písemné žádosti na e-mail satyskladem@seznam.cz. Zároveň, na písemnou žádost kupujícího, budou osobní údaje z databáze vymazány a nebudou dále zpracovávány.

1.8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 7.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

  • 1.8.1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

  • 1.8.2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

1.9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

2. ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

2.1. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.

2.2 Odběr newsletterů může kupující kdykoliv zrušit kliknutím na odkaz „Odhlásit“, který se nachází v každé poslané elektronické zprávě nebo odesláním e-mailu na adresu: info@ewomen.cz. Toto odhlášení není totožné s odstraněním účtu v obchodě.

2.3. Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ