Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Svatava Smolarkova-ADRIA
Jasanová 442/18
Štěpánkovice 74728
tel: +420 606 557 282
napište nám


arr3Platba převodem:ČÍSLO ÚČTU: 2800846505 /2010 Fio banka VARIABILNÍ SYMBOL: Uveďte číslo Vaší objednávky ...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 999 Kč
skladem
naše cena 499 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 

PROČ NAKUPOVAT V ESHOPU ŠATYSKLADEM.CZ

 

Velký výběr  produktů

 

Garantujeme Vám vrácení peněz

 

Zboží skladem okamžitě expedujeme

 

Neustále nabízíme nové zboží

 

Velmi kvalitní a rychlá komunikace

 

Doprava zdarma při nákupu nad 2500,- Kč

 

Bezproblémové vrácení zboží

 

Neustále sledujeme módní trendy

 

 

VŠE MÁME SKLADEM LZE VYZKOUŠET PŘIJEĎTE K NÁM NA PRIVÁTNÍ ZKOUŠENÍ ŠATŮ Nejste si jisté, kterou velikost šatů zvolit, nebo chcete vidět, jak Vám padnou na těle? Navštivte nás a vše si u nás v klidu vyzkoušejte! Před návštěvou je nutné se telefonicky objednat. Kontaktujte nás buď telefonicky na čísle: 606 557 282 nebo na e-mail: satyskladem@seznam.cz Jak to funguje: - lze vybrat až 5 kusů šatů na vyzkoušení - napsat na email satyskladem@seznam.cz čísla produktů a velikost šatů - domluvit si schůzku telefonicky nebo emailem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Svatava Smolárková-ADRIA, se sídlem Jasanová 442/18, 74728 Štěpánkovie, IČ 63015170, zapsaná u Spisová značka společnosti : ŽÚ/772/2013/D  Městský úřad Kravaře (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ